خودکارسازی عملیات امنیت به فناوری هایی اشاره دارد که سازمان ها را قادر می سازد ورودی های نظارت شده توسط تیم عملیات امنیتی خود را جمع آوری کنند. فناوری هماهنگسازی، اتوماسیون و پاسخ امنیتی (SOAR) به هماهنگ کردن، اجرا و خودکارسازی وظایف بین افراد و ابزارهای مختلف در یک پلت فرم کمک میکند. این امر به سازمانها اجازه میدهد تا نه تنها به سرعت به حملات امنیت سایبری واکنش نشان دهند، بلکه حوادث آینده را نیز مشاهده، درک و از آن جلوگیری کنند، بنابراین وضعیت امنیتی کلی خود را بهبود میبخشند. یک محصول جامع SOAR، برای عملکرد تحت سه قابلیت اصلی طراحی شده است:
1.مدیریت تهدید و آسیب پذیری
2.پاسخ به حوادث امنیتی
3.اتوماسیون عملیات امنیتی.
مدیریت تهدید و آسیبپذیری (Orchestration) فناوریهایی را پوشش میدهد که به اصلاح تهدیدات سایبری کمک میکنند، در حالی که اتوماسیون عملیات امنیتی (Automation) به فناوریهایی مربوط میشود که خودکار کردن فرایند ها و هماهنگ سازی را در عملیاتها امکانپذیر میکنند.با استفاده از ترکیبی از یادگیری انسان و ماشین، سازمانها میتوانند این دادههای متنوع را به منظور درک و اولویتبندی اقدامات پاسخ خودکار حادثه به هرگونه تهدید آینده، تجزیه و تحلیل کنند، بنابراین رویکرد کارآمدتر و مؤثرتری برای مدیریت امنیت سایبری و بهبود عملیات امنیتی ایجاد میکند.
بسیاری SOAR و SIEM را به عنوان محصولات مشابه تعریف میکنند زیرا هم مسائل امنیتی را شناسایی میکنند و هم دادههای مربوط به ماهیت مشکل را جمعآوری میکنند. آنها همچنین با اعلانهایی سروکار دارند که پرسنل امنیتی میتوانند از آنها برای رفع نگرانیها استفاده کنند. با این حال، تفاوت های قابل توجهی بین آنها وجود دارد.
SOAR دادهها را جمعآوری میکند و به تیمهای امنیتی با استفاده از یک پلتفرم متمرکز مشابه SIEM هشدار میدهد، اما SIEM فقط هشدارها را برای تحلیلگران امنیتی ارسال میکند. با این حال، امنیت SOAR با استفاده از playbook یا گردش کار خودکار و هوش مصنوعی (AI) برای یادگیری الگوهای رفتاری ، اتوماسیون و پاسخ به مسیر تحقیق را اضافه میکند، بنابراین کاربران را قادر میسازد تا تهدیدات مشابه را قبل از وقوع آنها پیشبینی کند. از آنجایی که SOAR ها، مانند Splunk SOAR ، معمولاً هشدارها را از منابعی دریافت میکنند که SIEM آنها را پوشش نمیدهد – برای مثال گزارش های اسکن آسیبپذیری و هشدارهای دستگاه اینترنت اشیا – حذف هشدارها آسانتر است و در واقع، این یک مورد استفاده معمولی برای ادغام SOAR و SIEM است . این امر مدت زمان لازم برای کنترل دستی هشدارها را کاهش میدهد و شناسایی و رسیدگی به تهدیدات را برای کارکنان امنیت فناوری اطلاعات آسانتر میکند.
شرکت افزار پرداز هوشمند سورنا با بیش از 10 سال سابقه در صنعت شبکه و دارای سابقه همکاری با ارگان های خصوصی و دولتی و با برخورداری از گواهینامه خدمات فنی، عملیاتی و امنیت افتا و شورای عالی خدمات انفورماتیک ایران و بعنوان شناخته ترین و بزرگترین تامین کننده لایسنس های اورجینال و اصل در ایران، امکان راه اندازی و پیاده سازی زیرساخت های شبکه و امنیت موسسات کوچک تا پیشرفته علاوه بر تامین لایسنس برای تمامی برندهای مطرح و شناخته شده موجود در جهان در حوزه شبکه و امنیت را دارا می باشد.
تهران - خیابان فلسطین - ساختمان یکتا - طبقه 2 - واحد 31
طـبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع و پیگرد قانونی دارد.