لوگو سورنا
/ اینترنت اشیا (Iot)

اینترنت اشیا (Iot)

اینترنت اشیا (internet of things)شبکه‌ای از دستگاه‌ها، وسایل نقلیه و وسایل متصل به اینترنت است که می‌تواند داده‌ها را بدون نیاز به تعامل انسانی جمع‌آوری و به اشتراک بگذارد.
اینترنت اشیا (Iot)

اینترنت اشیا (Iot)

اینترنت اشیا  (internet of things)شبکه‌ای از دستگاه‌ها، وسایل نقلیه و وسایل متصل به اینترنت است که می‌تواند داده‌ها را بدون نیاز به تعامل انسانی جمع‌آوری و به اشتراک بگذارد. همچنین توانایی برقراری ارتباط دستگاه‌ها با یکدیگر از طریق اینترنت یا شبکه‌های دیگر، ردیابی اطلاعات از راه دور برای ارائه بازخورد برای کمک به تصمیم‌گیری برای مقاصد تجاری، صنعتی و مسکونی است.دستگاه‌های اینترنت اشیا اطلاعات را جمع‌آوری می‌کنند و آن‌ها را به برخی از سرورهای داده مرکزی ارسال می‌کنند.جایی که اطلاعات پردازش، جمع‌آوری و استفاده برای آسان‌تر کردن کارها انجام می‌شود.دستگاه‌های خاص مجهز به اینترنت اشیا شامل تلفن‌های هوشمند، لپ‌تاپ، دستگاه‌های قهوه‌ساز، یخچال‌ها، Google Home، ساعت‌های اپل، فیت‌بیت‌ها می‌شود.همچنین هر دستگاهی را می توان به اینترنت اشیا وصل کرد به شرط اینکه مجهز به سنسور و اتصال اینترنت باشد.کسب‌ و کارها می‌توانند از اینترنت اشیاء برای نظارت بر زنجیره‌های تامین، ردیابی هزینه‌های مشتریان و همچنین جمع‌آوری بازخورد آنها، نظارت و حفظ سطوح موجودی و مشارکت در تعمیر و نگهداری پیش‌بینی‌کننده ماشین‌ها و دستگاه‌های خود استفاده کنند.

انواع اینترنت اشیا

کاربردهای اینترنت اشیا

  • کاربردهای IoT در کشاورزی: IoT برای کاشت در فضای بسته، نظارت و مدیریت شرایط ریزگرد را انجام می‌دهد که به نوبه خود تولید را افزایش می‌دهد.به عنوان مثال اگر سیستم‌های آب پاش تنها در زمان مورد نیاز آب را توزیع کنند، این کار از هدر رفتن یک منبع ارزشمند جلوگیری می‌کند.
  • کاربردهای IoT در مراقبت‌های بهداشتی: دستگاه‌های پوشیدنی اینترنت اشیا به بیمارستان‌ها این امکان را می‌دهند که سلامت بیماران خود را در خانه نظارت کنند، در نتیجه اقامت در بیمارستان را کاهش می‌دهند و در عین حال اطلاعات لحظه‌ای را ارائه می‌دهند که می‌تواند جان افراد را نجات دهد.در بیمارستان‌ها، تخت‌های هوشمند کارکنان را از در دسترس بودن مطلع می‌سازد و در نتیجه زمان انتظار برای فضای آزاد را کاهش می‌دهد.
  • کاربردهای اینترنت اشیا در ابزارهای پوشیدنی: از پزشکی گرفته تا تناسب اندام گرفته تا ردیابیGPS، پوشیدنی‌ها طیف وسیعی از اهداف را انجام می‌دهند. نوارهای تناسب اندام میزان مصرف کالری، مسافت طی شده، ضربان قلب در دقیقه، سطح اکسیژن خون و موارد دیگر را کنترل می‌کنند.از دیگر ابزارهای پوشیدنی می توان به عینک مجازی و کمربند ردیابی GPS اشاره کرد.
  • کاربردهای اینترنت اشیا در خانه هوشمند: برخی از محبوب‌ترین آنها عبارتند از Google Home، Philips Hue Lighting System و Amazon Echo Plus . اینترنت اشیا به شما این امکان را می‌دهد که تمام برنامه‌های خانگی خود مانند تهویه مطبوع، روشنایی، قفل، ترموستات، سیستم‌های اعلام سرقت را به یک سیستم متصل کنید و کنترل را با گوشی هوشمند در دستان خود داشته باشید.
  • کاربردهای اینترنت اشیا در شهرهای هوشمند: اینترنت اشیا در حال حاضر چندین شهر را کارآمدتر کرده است به طوری که به منابع کمتری نیاز دارند و بهره وری انرژی را افزایش داده اند.ترکیبی از حسگرها در ظرفیت‌های مختلف در سراسر شهر برای کارهای مختلف مانند مدیریت ترافیک، مدیریت زباله، بهینه سازی چراغ‌های خیابان، صرفه جویی در مصرف آب، نظارت بر مصرف انرژی، ایجاد ساختمان‌های هوشمند.برخی از بهترین نمونه‌های شهرهایی که برای هوشمند شدن با اینترنت اشیا کار می‌کنند عبارتند از سنگاپور، اسلو، ژنو و زوریخ.
  • کاربردهای IoT در انرژی: حسگرهای اینترنت اشیا را می‌توان برای نظارت بر شرایط محیطی مانند رطوبت، دما و روشنایی به کار برد.اطلاعات ارائه شده توسط حسگرهای اینترنت اشیا می‌تواند به ایجاد الگوریتم‌هایی کمک کند که مصرف انرژی را تنظیم می‌کند و تنظیمات مناسب را انجام می‌دهد و دخالت انسانی را حذف می‌کند.
  • کاربردهای اینترنت اشیا در مدیریت ناوگان: نصب حسگرهای اینترنت اشیا در وسایل نقلیه ناوگان یک کمک برای مکان یابی، تجزیه و تحلیل عملکرد، صرفه جویی در مصرف سوخت، کنترل، کاهش آلودگی و اطلاعات برای بهبود رانندگی وسایل نقلیه بوده است.آنها به ایجاد ارتباط مؤثر بین وسایل نقلیه، مدیران و رانندگان کمک می کنند.
  • کاربردهای اینترنت اشیا در نظارت بر ترافیک: اینترنت اشیا، یکی از عوامل اصلی مفهوم شهرهای هوشمند، در مدیریت ترافیک وسایل نقلیه در شهرهای بزرگ، سودمند است.استفاده از تلفن‌های همراه به عنوان حسگر برای جمع آوری و به اشتراک گذاری داده‌ها از وسایل نقلیه ما از طریق برنامه‌هایی مانند Google Maps یا Waze نمونه‌ای از استفاده از اینترنت اشیا است.
  • کاربردهای IoT در حمل و نقل: در حال حاضر پیشرفت قابل توجهی در ناوبری صورت گرفته است که یک بار دیگر به GPS گوشی یا خودرو اشاره می‌کند.اما برنامه ریزان شهری همچنین می‌توانند از این داده‌ها برای کمک به تعیین الگوهای ترافیک، تقاضای فضای پارکینگ و ساخت و نگهداری جاده ها استفاده کنند.
  • کاربردهای IoT در تولید: دنیای تولید و اتوماسیون صنعتی یکی دیگر از کاربردهای بزرگ در اینترنت اشیا است.فن آوری RFID و GPS می‌تواند به سازنده کمک کند تا محصول را از ابتدا در کارخانه تا قرار دادن آن در فروشگاه مقصد، یعنی کل زنجیره تامین را از ابتدا تا انتها ردیابی کند.این حسگرها می‌توانند اطلاعاتی را در مورد زمان سفر، شرایط محصول و شرایط محیطی که محصول تحت آن قرار گرفته است جمع آوری کند.حسگرهای متصل به تجهیزات کارخانه می‌توانند به شناسایی مشکلات در خط تولید کمک کنند و در نتیجه زمان از دست رفته و اتلاف را کاهش دهند.سنسورهای دیگری که روی همان ماشین‌ها نصب شده‌اند نیز می‌توانند عملکرد دستگاه را ردیابی کنند و پیش‌بینی کنند که چه زمانی واحد نیاز به تعمیر و نگهداری دارد و در نتیجه از خرابی‌های پرهزینه جلوگیری می‌کند.
  • کاربردهای اینترنت اشیا در شبکه هوشمند و صرفه جویی در انرژی: از کنتورهای هوشمند انرژی گرفته تا نصب حسگرها در مکان‌های استراتژیک از کارخانه‌های تولید تا نقاط توزیع، فناوری اینترنت اشیا پشت نظارت بهتر و کنترل مؤثر شبکه برق است.شبکه هوشمند راه حلی جامع است که از فناوری اطلاعات برای کاهش هدررفت و هزینه برق، بهبود کارایی برق، اقتصاد و قابلیت اطمینان استفاده می‌کند.

 

مشتریان میتوانند برای اطلاع از نحوه سفارش گذاری و تهیه محصولات با کارشناسان بازرگانی شرکت سورنا ارتباط برقرار کنند.

 

 

0 Item | $ 0.00
View Cart
error: Content is protected !!
error: Content is protected !!